Välj en sida

MicroGold

En ny genialisk produkt för inslussning av t.ex. serum, Hyaluronsyra, fillers och Botox. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att effektivt och i princip smärtfritt leverera produkter in i huden.

MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom nålarnas kanaler.

Med MicroGold kan vi effektivt och relativt smärtfritt leverera aktiva ingredienser in i huden och undvika komplikationer som kan uppstå med de traditionella teknikerna som t.ex. injicering.

MicroGold orsakar ingen blödning eller rispor i huden och ger ingen konvalescens efter behandlingen.

MicroGold ca 45 min

En genialisk produkt för inslussning av t.ex. Serum, Hyaluronsyra, Fillers och Botox. Med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå för att effektiv och nästan smärtfritt leverera produkter in i huden. MicroGold minskar porstorlek, jämnar och slätar ut huden, förbättrar ytliga acneärr, minskar oönskade pigmenteringar och håravfall.

från 1 890 – 2 090 kr

Vad kan MicroGold användas till

• Minska porstorlek med micro-Botox

• Jämna och släta ut huden, fina linjer och rynkor

• Förbättra ytliga acneärr

• Förbätrra resultatet av laserbehandlingar med mikroserum som innehåller tillväxtfaktorer

• Minska oönskade pigmenteringar

• Håravfall

Hur går behandlingen till

MicroGold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, som låter Botox, hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser att lätt transporteras ner i huden på det djup där de kan göra nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av sin egen läkningsprocess. Behandlingen kan utföras i kur med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet börjar du se efter 1-2 veckor. Rekommenderas i kur eller som engångsbehandling.

Är MicroGold behandlingen säker

Ja, definitivt! Denna avancerade form och utveckling av microneedling är säker och kan användas på områden där laserbehandlingar och djupgående peelingar vanligtvis inte utförs. Där behövs oftast ingen bedövning. De små mikrokanalerna återsluts inom en timme, så infektioner efter en behandling är väldigt ovanligt. Den kirurgiska kvalitén på nålarna ger en strukturell integritet av nålen. Rent guld har hög biokompabilitet med huden och minskar därför irritation och allergiska reaktioner efter användning.

Före- och efterbehandlingar

Bilderna är tagna direkt efter behandling och två veckor senare

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor