Välj en sida

För fräsch och fast hud
– säkert och effektivt

Med tiden och åldern försvinner hudens spänst och dess ungdomliga lyster. Rynkor, pigmenteringar, ytliga blodkärl framträder mer och mer ju äldre vi blir. Med Matrix RF behandlar vi dessa problem effektivt och säkert och utan någon större smärta. Boka en konsultation idag för en yngre hud imorgon.

Rynkor, linjer, akneärr, pigmenteringar och stora porer reduceras redan efter 1:a behandlingen – Matrix RF ger dig tillbaka din fräscha och fasta hud igen, säkert och effektivt.

Rynkor och Tunna linjer

Vi har flera olika alternativ för dig med rynkor och tunna linjer. Ibland kan vi kombinera olika tekniker för att uppnå ännu större resultat, SmartLIFT, och det är något som vi går igenom med dig under konsultationen. Om du vill så kan vi dessutom rekommendera ett komplett program för din hud med hudvård och andra behandlingar för att motverka uppkomsten av nya rynkor och linjer.

Sublative Rejuvenation för dig med ytliga rynkor och linjer

Synerons unika eMatrix system skapar små hål i din hud i ett perfekt rutnät genom att förånga bort vävnaden. Mellan varje hål finns det opåverkad vävnad som fungerar som en läknings reservoar vilket gör att hålen läks ihop på bara 2-3 dagar. Huden skapar nytt fräscht kollagen som gör att ytliga rynkor och linjer reduceras. Eftersom det är så kort läkningstid och resultaten så fina så har detta blivit en mycket populär behandling. Vi rekommenderar 2-4 behandlingar beroende på hur din hud ser ut. Det måste gå ca 30 dagar mellan varje behandling.

Priset för dessa behandlingar är 5 500 kr/behandling

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor