Välj en sida

Reducering av ytliga blodkärl & pigmentfläckar

Pigmentfläckar

Pigmentfläckar tar vi bort i ansiktet och på kroppen. Det behövs oftast 1–2 behandlingar. Ytliga blodkärl i ansiktet reducerar vi effektivt med Laser, Skinrejuvenation.

Det kan behövas 2–6 behandlingar. Ger en jämn, fräsch hudton med en fantastisk lyster.

Vi bryter ner pigmentet i små små mikroskopiska bitar som huden sedan stöter bort under ca 14 dagar. Efter ca en månad syns knappt dina pigmentfläckar längre och du får en otroligt frisk och fräsch utstrålning. Ibland kan det behövas två behandlingar om vi inte lyckats bryta ner allt pigment.

Priset för dessa behandlingar är från 550 kr/behandling

Ytliga blodkärl

Ytliga blodkärl är mycket vanligt förekommande hos nästan alla kvinnor och män i olika grad. Efter 40 års ålder framträder de mer och mer. Alla ytliga blodkärl (röda) som du ser är helt överflödiga och kan enkelt avlägsnas med Laser och IPL. En snabb ljuspuls träffar blodet i kärlet som värms upp och förstör kärlväggarna effektivt och säkert. Ibland ”punkterar” vi blodkärlet omedelbart och det försvinner direkt. Oftast behövs det ca tre veckor för huden att bryta ner och forsla bort kärlet.

Det krävs oftast 2-3 behandlingar med ca två veckors mellanrum för att effektivt ta bort kärlen. Dock kommer kärlen alltid att komma tillbaka något efter en tid och därför rekommenderar vi någon behandling då och då med ca 6 månaders mellanrum. När vi behandlar lite större partier på kinderna så kan en svullnad uppstå, denna är inte farlig men kan kännas obehaglig. Svullnaden lägger sig oftast inom ett dygn, men kan ibland sitta kvar under 2-3 dagar.

Angiom, små röda fläckar

Angiom är små röda fläckar på huden som beror på en liten missbildning i blodkärlen. Blodet samlas då i dessa små plättar och det är kosmetiskt missprydande. De är helt ofarliga och kan enkelt avlägsnas med laser och IPL. Oftast behövs det bara en enda behandling.

En snabb ljuspuls träffar blodet i fläcken som koaguleras. Efter ca två veckor syns inte den röda fläcken längre. Ibland kan den komma tillbaka, men oftast försvinner den för gott.

Obs! Vi tar ej bort leverfläckar.

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor