Välj en sida

Avancerade ansiktsbehandlingar

– Anpassade efter din hudtyp

PRX-T33

PRX är en Nålfri Biorevitaliserande behandling som fungerar likt en hybrid mellan fillers och kemisk peeling- utan nålar eller sidoeffekter. PRX-T33 levererar omedelbart tydliga resultat utan att ge någon Down time. PRX-Therapy jobbar på att skapa optimal hudhälsa med fokus på lyster, vitalitet, fyllighet, fasthet, hudtonen och hudstrukturen. PRX-T33 varken penslas på eller injiceras i huden, behandlingen består av ett fast massagetryck som gör att substansen sjunker in och jobbar nerifrån och upp i huden med omedelbara, tydliga effekter. Tack vare detta är den en behandling som är säker att göra på alla hud typer och alla årstider. Behandlingen avslutas med Icemask, masken kyler vävnaden 5–6 grader, ökar hudens fuktupptag med 500%. Dessutom skyddar Icemask mot negativ miljöpåverkan, motverkar mörka ringar, svullnad och rodnad!

PRX-T33 Ansikte ca 45 min

1 995 kr

Ansikte Kur (4st)

5 995 kr

Ansikte/Hals ca 45 min

2 495 kr

Ansikte/Hals Kur (4st)

7 980 kr

Hals ca 30 min

1 500 kr

Hals Kur (4st)

4 800 kr

Hals/Dekolletage ca 45 min

2 495 kr

Hals/Dekolletage Kur (4st)

7 980 kr

ZO Stimulator peel ca 30 min

En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får en omedelbar fantastisk lyster. Perfekt som lunch- eller partypeel och rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat.

1 190 kr

ZO Stimulation peel Zignatur ca 60 min

En exklusiv behandling som måste upplevas. En komplett föryngrande behandling som passar alla hudtyper, det ingår både mekanisk polish och kemisk peel och behandlingen avslutas med en lystergivande och återfuktande skitmask.

1 690 kr

Superlugn ca 45 min

Återfuktar, lugnar och dämpar rodnad. Perfekt för den känsliga huden med röda kinder eller rosacea.

990 kr

Elasticitet De-Ox ca 45 min

Unik antioxidantbehandling som ökar hudens elasticitet och gör den silkeslen. Perfekt före eller efter solsemester.

990 kr

Microneedling InnoPen Ansikte ca 45 min

1 990 kr

Microneedling InnoPen Ansikte + Hals ca 60 min

En revolutionerande behandling som används för att strama åt och föryngra huden. Med den säkraste och mest effektiva vertikala microneedeling apparaten, behandlar vi fina linjer och rynkor, akneärr, hyperpigmentering och slapp/trött hud som saknar lyster. Kan användas på alla hudtyper, konsultation är obligatorisk och det ingår.

2 500 kr

MicroGold Ansikte ca 45 min

1 990 kr

MicroGold Ansikte + Hals ca 60 min

En genialisk produkt för inslussning av t.ex. Serum, Hyaluronsyra, Fillers och Botox. Med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå för att effektiv och nästan smärtfritt leverera produkter in i huden. MicroGold minskar porstorlek, jämnar och slätar ut huden, förbättrar ytliga acneärr, minskar oönskade pigmenteringar och håravfall.

2 500 kr

Nyhet – Ansiktsbehandling

Sosum Soft ca 60 min

Världens mest mångsidiga Skinbooster som är CE godkänd och unik på marknaden. Upplev omedelbar synliga förbättringar med en mängd appliceringsmetoder och resultat som håller. Behandlingen som innehåller hyaluronsyra förbättrar blodcirkulationen vilket främjar en mer välmående hud. Sosum Soft uppmuntrar ny cellbildning och ökar förmågan att ta upp näringsämnen.

Huden blir slät och smidig med omedelbar synlig förbättring från applicering med ett resultat som faktiskt håller. Sosum Soft minskar linjer och rynkor, ger lyster, plumpar och återfuktar huden, minskar uppkomster av mörka ringar under ögonen, hjälper mot torr hud.

Den lämpar sig för både män och kvinnor, ingen eller minimal downtime, effekten vara i 6 till 9 månader och kan användas i kombination med andra injektionsbehandlingar.

3 500 kr

Cosmelan ca 30 min

Kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung. Denna behandling reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, soloch åldersfläckar samt fräknar och är säker att utföra på alla hudtyper på Fitzpatrick skalan. För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång.

Cosmelan kräver en obligatorisk konsultation, därefter följs behandlingen upp med en klinikbehandling då en mask appliceras som skall verka i 8–12 timmar. Efter att masken tvättats av får inga aktiva produkter appliceras under kommande 48–72 timmar. Sedan följer ett 6 månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Det är nödvändigt att använda rekommenderade hemvårdsprodukter och följa rekommendationerna under och efter kuren för att uppnå ett optimalt resultat.

6 500 kr

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor