Välj en sida

NeoStrata
– experten på hudvård och skönhet

NeoStrata hudvårdssystem som har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med medicinskt framtagen hudvård.
Vi skräddarsyr behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem.

ProSystem Retinol Peel ca 30 min

En högeffektiv sammansättning, innehåller 3% retinol samt Aminifil och NeoCitriate som tillsammans exfolierar, förbättrar hudens struktur, spänst och hudton. Peelingen klassifieras som ytlig, har minimalt med återhämtning och passar de allra flesta hudtyper. Kan med fördel användas på oren/aknebenägen hud.

1 890 kr

Elos Laser Hudföryngring

Tar bort eller minskar pigmentfläckar, blodkärl och rynkor samt gör huden fastare. Innan behandlingen sker alltid en konsultation och vi förbehåller oss rätten till individuell prissättning.

Individuell prissättning

Prisexempel:

Pigmentfläckar och ytliga blodkärl 

 från 850 kr

Hudföryngring från

från 3 500 kr

Matrix RF
– ger dig tillbaka din fräscha och fasta hud igen

Rynkor, linjer, akneärr, pigmenteringar och stora porer reduceras redan efter första behandlingen. Även effektiv mot slapp hud och ojämnheter.

5 500 kr

Plaxpot Ögonkirurgi utan kniv. Äkta Plasma – medicinskt certifierad

Plaxpot Ögonkirurgi utan kniv. Äkta Plasma – medicinskt certifierad Denna magiska behandling stramar och lyfter huden med omedelbar resultat. Med Plaxpot kan vi behandla så mycket mer än ögonlock, uppstramning av hängande hud på halsen, navel och kinder, korrigering av djupare rynkor, och ojämn hud. Det är obligatorisk med en konsultation före behandlingen och därefter en bedövande salva som appliceras i 30-40 minuter, det går att upprepa behandlingen 1-3 gånger med 4-6 veckor intervall beroende på mängden av det överflödiga huden.

Se prisexempel

Prisexempel:

Ögonlock

från 6 200 kr

Kråksparkar

från 3 000 kr

Rynkor på pannan

3 500 – 6 900 kr

Rynkor runt munnen

4 500 – 6 900 kr

Får du förhinder?

Avbeställning/ombokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbeställd tid debiteras med 80 %.

Du är alltid Välkommen att kontakta oss för att boka tid för en konsultation eller om du har några frågor